New York, Yhdysvallat

New York kuuluu niihin kaupunkeihin, jonne haluaa mennä aina uudelleen ja uudelleen. Kaupunki, joka ei koskaan nuku, tarjoaa valtavan määrän tekemistä ja näkemistä vuoden jokaiselle päivälle. Vapaudenpatsas, Brooklyn Bridge, Empire State Building, Times Square, Central Park, Grand Station… Musikaalit Broadwaylla, jääkiekkoa Madison Square Gardenissa, risteilyt Manhattanin edustalla, sunnuntaibrunssit, shoppailu outlet-myymälöissä, kävely Fifth Avenuen ihmisvilinässä, lounas Chinatownissa… Loputon määrä nähtävää ja koettavaa.

Asu esimerkkihotellissamme ja pääset kokemaan yhden maailman parhaista kaupungeista aitiopaikalta. Park Avenuelta liikut helposti eri puolille kaupunkia ja nautit alueen tasokkaasta ilmapiiristä. Vaihtoehtojakin toki löytyy - tuhansia.

Ole meihin yhteydessä ja kerro toiveesi, millaisessa hotellissa haluat yöpyä, milloin matkustaa ja mitä muuta haluaisit matkasi aikana tehdä. Järjestämme matkasi juuri sellaisena kuin haluat.


Loews Regency New York

Loews Regency New York

Loews Regency on vastikään peruskorjattu tasokas hotelli New Yorkin parhaalla paikalla, Park Avenuen varrella. Keskuspuisto on vain parin korttelin päässä hotellilta ja lähistöltä löytyy runsaasti aamiaispaikkoja, ostosmahdollisuuksia ja useita metroasemia, jotka johdattavat Sinut kätevästi eri puolille Manhattania. Hotellin huoneissa rentoudut ja nautit korkeatasoisesta palvelusta ja henkilökunta auttaa Sinua mielellään, jotta matkastasi tulee mahdollisimman onnistunut.

  • Ravintola ja kahvila
  • Metroasema kahden korttelin päässä
  • Kaikissa huoneissa ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi
  • Aamiainen lisämaksusta
  • Eri huonetyyppejä perushuoneesta sviittiin, 1 - 6 hengelle

Loews Regency New York
Loews Regency New York
Loews Regency New York