Bali, Indonesia

Balin upea luonto, trooppinen ilmasto ja sykähdyttävän kauniit maisemat sekä rento alkuperäinen ilmapiiri houkuttelevat jatkuvasti lisää matkailijoita saarelle. Bali on osa Pienten Sundasaarten ryhmää ja helposti saavutettavissa hyvien lentoyhteyksiensä ansiosta. Vaella keskellä riisipeltoja, nauti illallinen upealla rannalla auringonlaskun aikaan tai shoppaile kaupungeissa. Vieraile upeissa vanhoissa temppeleissä, käy perheesi kanssa eläintarhassa tai surffaa Indonesian upeilla rannoilla.

Tänne haluat palata aina uudelleen. Balilaisten ystävällisyys ja vieraanvaraisuus tekee olosi kotoisaksi samalla kun voit löytää paljon erilaista tekemistä tai sitten vain rentoutua ja nauttia elämästä.


Zala Villa Bali

Zala Villa Bali

Asu keskellä riisipeltoja tässä tasokkaassa kohteessa ja saat nauttia yltäkylläisen hyvästä palvelusta läpi lomasi. Jokaisessa villassa on oma uima-allas, jonka äärellä voit nauttia vaikka hieronnasta. Halutessasi Sinulle valmistetaan kaikki päivän ateriat ja tarjoillaan ne omassa keittiössäsi. Lisäksi saat pienestä lisämaksusta kuljetuksen käyttöösi ja näet Balia paikallisen silmin.

 • 2 hengen huoneita, yhdessä villassa 2 x 2hh
 • Lisävuodemahdollisuus lapselle
 • Tervetulojuoma, aamiainen, trooppiset hedelmät päivittäin ja vesi sisältyvät hintaan
 • Yli viikon majoituksiin sisältyy myös lentokenttäkuljetus ja 1 x perinteinen balilainen hieronta
 • 2 viikon majoituksiin sisältyy myös 2 x perinteinen balilainen hieronta

Zala Villa Bali
Zala Villa Bali
Zala Villa Bali

Flores, Indonesia

Tämä eksoottinen tuliperäinen saari kuuluu Pienten Sundasaarten ryhmään. Floresissa sijaitsee useita aktiivisia tulivuoria, joista Keli Mutun kraatterissa on kolme vulkaanista järveä, jotka vaihtavat väriään epäsäännöllisin väliajoin ja ovat upean erilainen kokemus kokeneellekin matkailijalle. Saarta ympäröivät koralliriutat ja täältä löydät vielä koskemattomia täydellisen valkoisia rantoja. Siksi Flores onkin erinomainen kohde sukelluksesta ja snorklauksesta pitäville.

Flores on jotain mielenkiintoista, jotain erilaista. Kaukoidän salattu helmi, jonka erinomaiset kulkuyhteydet tuovat tämän kukoistavan saaren kaikkien niiden ulottuville, jotka haluavat jotain täysin uniikkia.


Grand Oasis Cancun

Coconut Garden Beach Resort

Vain 15 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä (Maumere) sijaitsee eksoottinen resort, jota ympäröi yli 150 kookospalmua. Asut meren rannalla upeissa bungaloweissa ja voit nauttia upeista auringonlaskuista sekä ainutlaatuisesta palvelusta.

 • Romanttinen, pariskunnille soveltuva juuri avattu resort
 • Rannalla sijaitsevia 2 hengen bungaloweja open-air kylpyhuoneella
 • Mahdollisuus järjestää myös häät upealla paikalla
 • Aamiainen sisältyy hintaan, myös muita aterioita saatavilla
 • Ilmastointi
 • Monenlaisia aktiviteetteja kuten kajakit, suppaus, retket toisille saarille, pyörän vuokraus, kalastus, ratsastus auringonlaskussa, snorklaus

Coconut Garden Beach Resort
Coconut Garden Beach Resort
Coconut Garden Beach Resort