Helsinki, Suomi

Helsinki on kaunis ja kompakti. Löydät kaupungista vehreyttä, upeita vanhoja rakennuksia ja paljon tekemistä. Nautit kulttuurielämyksistä lukuisissa eri teattereissa, oopperassa tai museoissa. Koet maailmantähtien konsertit ja monia muita tapahtumia, jotka houkuttelevat ihmisiä kaupunkiin. Syöt huippuluokan ravintoloissa tai nautit kävelystä kaupungin kaduilla -shoppailumahdollisuudetkaan eivät ihan heti lopu kesken.

Jos lähdet Helsinkiin lasten kanssa, voit vierailla Korkeasaaren eläintarhassa, Linnanmäen huvipuistossa, Rautatientorin luistinradalla tai vaikkapa luonnontieteellisessä museossa. Helsingistä löytyy jokaiselle jotain!

Tähän tasokkaaseen ja moderniin kaupunkiin pääset helposti tutustumaan esimerkiksi Bulevardilla sijaitsevasta Klaus K:sta tai Pienen Roobertinkadun uudesta Lilla Robertsista käsin.


Klaus K, Helsinki

Klaus K

Designhotelli Helsingin sydämessä. Loistavalla paikalla Helsingin keskustassa sijaitsevasta hotellista on kävelymatka kaupungin moniin nähtävyyksiin. Klaus K on Suomen ensimmäinen designhotelli ja sisustuksessa inspiraation lähteenä on Suomen kansalliseepos Kalevala. Hotellin omassa Toscanini ravintolassa pääset nauttimaan maittavista italialaisista mauista lounaan ja illallisen merkeissä.

  • Italialainen Toscanini ravintola
  • Kaikissa huoneissa ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
  • Passion ja Desire huonetyypit 1 - 3 hengelle

Alkaen 135 € / yö / 2 hengen huone

Klaus K, Helsinki
Klaus K, Helsinki
Klaus K, Helsinki

Hotel Lilla Roberts, Helsinki

Hotel Lilla Roberts

Kesällä 2015 avattu viiden tähden Hotel Lilla Roberts tarjoaa korkeatasoista ja modernia viihtyvyyttä historiallisessa ympäristössä. Alunperin 1909 rakennetussa talossa on aiemmin toiminut Helsingin Energialaitos sekä Helsingin Poliisilaitos. Hotellin sijainti on loistava mukavan hiljaisella Pikku Roobertinkadulla, kuitenkin kivenheiton päässä kaupungin sykkeestä. Aulabaari Lilla e tarjoilee sinulle kaupungin mielenkiintoisimpia cocktaileja, joissa “normaali” on tuntematonta ja pelkkä “hyvä” ei riitä.

  • Ravintola Krog Roba pohjoismaisella keittiöllä
  • Bar Lilla e - erilainen cocktailbaari
  • Kaikissa huoneissa ilmastointi ja ilmainen Wi-Fi
  • Sisältää aamiaisen
  • Comfort ja Style huonetyypit 1 - 3 hengelle

Alkaen 158 € / yö / 2 hengen huone

Hotel Lilla Roberts, Helsinki
Hotel Lilla Roberts, Helsinki
Hotel Lilla Roberts, Helsinki