Palautteita asiakkailtamme


“Varasimme ensimmäisen lomamme Unique Holidaysin kautta ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Matkakohdetta miettiessämme Jonna otti huomioon toiveemme ja ehdotti sopivia kohteita. Palvelu oli ihanan henkilökohtaista ja täydet viisi pistettä siitä! Majoitus kohteessa oli erittäin hyvä valinta ensikertalaisille ja laadukas sekä ihanan rauhallinen niinkuin halusimmekin. Saimme lomalta täyden rentoutumisen. Ehdottomasti voimme suositella, varmasti otamme toisenkin loman kauttanne! Kiitos!”
-
Kolmihenkinen perhe, Bali

“Kiitos kaikki sujui hyvin, hotelli oli kiva ja hyvällä paikalla, huone rauhallinen. Ja toki voimme suositella teidän palveluja myös ystävillemme.”
-
Pariskunta, Tallinna

”Viikonloppumme meni kaiken kaikkiaan mahtavasti. Hyvää aikaa upeassa hotellissa, syksyisessä Helsingissä. Kiitos hienosta palvelusta. Suosittelemme teitä ilomielin kaikille, jotka haluavat vaivatonta mutta laadukasta lomailua. Tulemme varmasti käyttämään palveluitanne jatkossakin.”
- Pariskunta, Helsinki

”Kiitos, matka meni hienosti. Hotelli oli hyvällä paikalla, siitä oli helppo suunnistaa eri puolelle kaupunkia. Ja palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Kiitoksia vinkistä ja varauksesta. Voin suositella hotellia kaikille, hinta laatusuhde oli ok. Ja teidän palvelu pelasi hyvin.”
- 4 aikuisen matka, Barcelona

”Terveiset Bangkokista! Maisemaa 52 kerroksesta… Täällä kaikki hyvin: hotellin palvelu on todella hyvää (minun mielestä liiankin hyvää, miehen mielestä juuri sopivaa) ja aamiainen on erinomainen.”
-
Pariskunta, Bangkok

“Vau! Lämmin kiitos tarjouksestanne! Olen todella yllättynyt, miten hyvät hotellit olitte löytäneet ja miten edulliset hintanne ovat siihen nähden. Tulemme varaamaan matkan kauttanne.”
-
12 hengen matka, Pärnu

”Saimme tarjouksen sovitun aikataulun mukaisesti ja sen mukaisesti oli helppo tehdä ostopäätös. Matkalla kaikki meni hyvin, pienet haasteet hotellissa hoidettiin kuntoon nopeasti ja palvelu oli todella ystävällistä. Olen suositellut ja suosittelen jatkossakin teitä -varsinkin niille, jotka haluavat yöpyä hieman paremmissa hotelleissa.”
-
Kolmihenkinen perhe, Tallinna

“Maisemat ja tunnelmat vaihtuu, loma jatkuu. Kiitos Unique Holidays loistavasta lentobongauksesta, tässä ehtii toteuttaa monia haaveitaan, semmoisiakin mitä ei osannut sanoiksi pukea.”
-
Viisihenkinen perhe, Thaimaa