Yhdysvallat siellä kaikki on mahdollista

Yhdysvallat on monellakin tapaa yksi maailman merkittävimmistä valtioista. Valtavan kokonsa ja sijaintinsa ansiosta maa tarjoaa matkailijalle monenlaista nähtävää. Täältä löytyy kaikkea lumihuippuisista vuorista aina henkeäsalpaavan upeisiin kansallispuistoihin ja moderneihin suurkaupunkeihin. Sekä Atlantin että Tyynen valtameren upeat rannat tarjoavat mahdollisuuden myös unelmien rantalomaan. New York, Las Vegas, Miami, Los Angeles… Mitä kaikkea haluat nähdä seuraavalla Amerikan matkallasi?


Dominikaaninen tasavalta Kristallinkirkas turkoosi meri, lähes 2000 kilometriä valkoista, hienoa hiekkarantaa…

Paikka, jossa täydellinen rentoutuminen kohtaa Merenguen rytmittämän elämän täynnä nautintoja jokaiselle aistille. Täällä sinun ei tarvitse huolehtia jokapäiväisistä murheista, kiire ja stressi on poissa. Saat erinomaista ja yksilöllistä palvelua ja pääset kokemaan yhdet maailman upeimmista rannoista ja samalla huikean ohjelmatarjonnan, jonka myötä lomallasi on aktiviteettia juuri sen verran kuin haluat.

Nauti useista eri ravintoloista tai laajasta buffet-illallisesta. Syö aamiainen haluamassasi paikassa. Koe upeat show’t, beach partyt, casino ja paljon muuta! Maailmanluokan golf-kentät, vesiurheilu tai saariretket ovat kaikki ulottuvillasi. Tämän kaiken löydät Lifestyle Holidays Vacation Resorteista Dominikaanisen tasavallan Puerto Platassa ja Punta Canassa.

Unique Holidays tarjoaa Sinulle parhaat edut varatessasi matkan Lifestyle Resortiin kauttamme, sillä me olemme sitä mieltä, että Sinä ansaitset vain parasta!


Meksiko Karibianmeren monipuolinen paratiisi.

Meksiko tunnetaan sekä Atsteekkien että Maya-imperiumin kotimaana, josta löytyy monenlaista nähtävää suurkaupungeista Karibia-henkisiin rantalomakohteisiin. Tästä maasta löytyy upeita historiallisia nähtävyyksiä, vehreää luontoa, vuoristoa, rentoja siirtomaahenkisiä kyliä ja myös moderneja luksushotelleja sekä gourmet-ravintoloita upeiden Karibian hiekkarantojen äärellä.

Voit rakentaa Meksikon lomastasi sellaisen kuin haluat, esimerkiksi erilaisia vaihtoehtoja yhdistellen. Ehkä haluat viettää osan lomastasi suurkaupungin sykkeessä ja lisäksi rentoutua tasokkaissa resorteissamme? Meksikossa on luonnetta, joka täytyy itse kokea!


Indonesia Maailman neljänneksi väkirikkain valtio omaa mahtavan luonnon ja monimuotoisia matkustusmahdollisuuksia.

Trooppisen kostea ilmasto tuo lämpöä lomaan mihin tahansa aikaan vuodesta, vaikkakin sadekausi painottuu tammi-helmikuuhun. Myös sadekautena sateet ovat usein lyhyitä rankkoja kuuroja, jotka eivät juuri lomailua häiritse.

Tällä hetkellä kohteenamme olevilla saarilla Balilla ja Floresissa löydät paljon tekemistä lomallesi ja toisaalta myös upeaa koskematonta luontoa, joka tekee lomastasi ainutlaatuisen. Yksilöllisen palvelumme avulla pääset myös kokemaan aitoa indonesialaista kulttuuria.


Thaimaa Yksi Kaukoidän suosituimmista matkakohteista, jonne on helppo palata aina uudelleen.

Thaimaa tarjoaa matkailijalle upeita rantoja, hyvät shoppailumahdollisuudet, paratiisimaista luontoa ja suuren kaupungin vilinää.

Thaimaan ilmasto hellii lämmöllään, upeat hiekkarannat kutsuvat rentoutumaan auringossa ja ystävälliset ihmiset huolehtivat siitä, että lomasi on mahdollisimman onnistunut. Kulinaristiset nautinnot ovat saatavillasi huokeaan hintaan ja halutessasi voit kiertää upeita nähtävyyksiä temppeleistä Bangkokin pilvenpiirtäjiin ja kokea upeita elämyksiä sukelluksesta norsulla ratsastamiseen.


Ranska Ravintoa kaikille aisteille.

Yhtenä Euroopan suurimmista maista Ranska tarjoaa lomailijalle valtavasti vaihtoehtoja. Kaikki tuntevat Pariisin ja monet ovat niin rakastuneita kaupunkiin, että palaavat sinne yhä uudelleen ja uudelleen. Pariisissa riittääkin nähtävää useallekin matkalle, mutta Ranska on paljon muutakin.

Ranskasta löydät upeita vuoristomaisemia, kauniita jokilaaksoja ja alavaa tasankoa. Maan historia hakee vertaistaan ja kuulet paikalla mielenkiintoisia tarinoita. Ranskassa näet huippumuotia, kauniita maisemia ja upeita vanhoja rakennuksia, samalla pääset nauttimaan herkullisesta keittiöstä ja monen mielestä maailman parhaista viineistä. Tarinoista huolimatta ranskalaiset ovat myös ystävällisiä ja saat hyvää, ystävällistä palvelua.

Ilmasto on myös meille suomalaisille ihanteellinen. Kesällä pääset nauttimaan kuumasta auringosta ja rennosta rantalomailusta kun taas talviaikaankin lämpötila tuntuu mukavan lämpimältä. Löytyyhän Ranskasta myös huikeita laskettelukohteita, joten tämä maa todella tarjoaa jokaiselle jotain.


Viro Yksi suomalaisten suosikkimaista on noussut uudelle tasolle.

Viro on suomalaisille tuttu maa, mutta meidän ajatuksena on tuoda asiakkaidemme ulottuville tasokkaimmat hotellit ja palvelu, jossa rakennamme jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn ratkaisun kuten muissakin kohteissamme. Viro on paljon muutakin kuin perinteiset risteilymatkat Tallinnaan. Kauttamme voit rakentaa tasokkaan matkan, johon kuuluu halutessasi hotelliyöpyminen, reittimatka Tallinnaan sekä lisäksi valintasi mukaan pöytävaraus tasokkaassa ravintolassa, hemmottelupäivä spa-hoitolassa tai vaikka juhlat, joiden järjestelyissä olemme apunasi.


Latvia Monipuolista tarjontaa.

Latvian lomaan voit helposti yhdistää niin kaupunki- ja rantalomaa kuin maaseutukohteitakin. Latvia on yksi maailman vihreimmistä maista ja löydätkin tuosta pienestä maasta paljon metsää ja koskematonta luontoa. Kaupungit ovat kiehtova sekoitus nykyaikaa ja ikivanhaa historiaa kulttuuriperinteineen. Upeat hiekkarannat sijaitsevat vain kivenheiton päässä kaupungeista. Hintataso ja lyhyt lentomatka houkuttelee myös edullista hemmottelulomaa etsiviä. Latviasta löytyy uusia ja mielenkiintoisia kokemuksia kaikille – riippumatta siitä matkustatko yksin, perheen tai ystävien kanssa.


Suomi Helsinki on Suomen kulttuurillinen, hallinnollinen, poliittinen ja liike-elämän keskus.

Helsinkiin on erinomaiset kulkuyhteydet kaikkialta Suomesta. Kaupungin sisäinen julkinen liikenne on myös huippuluokkaa - vaivattoman liikkumisen takaavat kattavat bussi-, lähijuna-, metro- ja raitiovaunuyhteydet. Helsinki on ympärivuotinen kaupunkikohde monipuolisine musiikki-, urheilu- ja kulttuuritapahtumineen. Varsinkin kesäisin erilaiset tapahtumat keräävät kymmeniätuhansia ihmisiä kaupunkiin. Kulttuurin lisäksi kaupunki tarjoaa paljon erilaisia aktiviteettikohteita lapsiperheille mm. Linnanmäen huvipuisto ja Korkeasaaren eläintarha. Helsingin edustalla sijaitsevat monet saaret ovat suosittuja retkikohteita. Myös ostosmahdollisuuksia kaupungista löytyy jokaiseen makuun - pikkuputiikeista suuriin ostoskeskuksiin. Helsingin lomallesi upeat puitteet tarjoavat keskustassa, loistavilla paikoilla sijaitsevat tasokkaat Klaus K ja Hotel Lilla Roberts.